Activiteiten starten weer

Eten bij de Brug… we gaan weer starten!

Woensdag 11 augustus willen we weer gaan beginnen. De koks en gastvrouw/heer staan weer klaar om jullie een heerlijke maaltijd te serveren en een gezellig samenzijn. Vanaf 4 augustus kun je je opgeven bij Nel (06 1209 7190). Je hoort dan ook waar het is. 

Koffie met…

Koffie met… gaat op 11 augustus ook weer starten, meteen met een creatieve bijdrage. Wel even van te voren opgeven bij Nel (06 1209 7190) omdat we nog steeds de afstand bewaren en de plaatsen daardoor nog beperkt zijn…

Save the date

Op zondag 19 september is het thema van de Ontmoetingsdienst: Geloven & Dopen. Op donderdag 23 september is er een Verdiepingsavond in de Vituskerk. Tijdens deze avond duiken we met de aanwezige groep mensen in het thema ‘Geloven & Dopen’. Wie wil kan daarna nog 2 avonden volgen waar we nog wat verder gaan met het thema.

De eerstvolgende doopdienst staat gepland op zondag 31 oktober. Op die zondag worden (kleine) kinderen gedoopt. Er is een aantal ouders dat al aangeven heeft hun kind(eren) op deze zondag te laten dopen.

Samen de Bijbel ontdekken

Op donderdag 9 september ga ik weer starten met Samen de Bijbel ontdekken. Samen de Bijbel ontdekken is een prachtige manier om zonder bijbelkennis de Bijbel te lezen. Nog niet eerder meegedaan? Voel je welkom! Meer info? Klik op deze regel en scrol op de website naar Samen de Bijbel ontdekken.