Activiteiten

Na een pauze van een paar maanden gaan de activiteiten in De Brug weer van start:

Woensdag 9 februari start het nieuwe programma “Op verhaal komen” en dat houdt in elk geval in dat er van 10 tot 12 uur weer een gezellige activiteit is rond de koffie. Je bent welkom via de hoofdingang om daar eerst een kopje koffie te drinken om daarna in het ‘Biebeltje creatief te worden. We houden 1,5 m afstand en dragen een mondkapje bij het lopen.

De kosten zijn € 2,50, hiervan wordt materiaal gekocht. Omdat we nog wel met beperkte aantallen te maken hebben, graag van tevoren opgeven bij Nel (06 – 120 971 90).

Elke tweede en vierde woensdag gaan we ook weer met elkaar eten. Vanaf 17.30 uur ben je welkom in ’t Biebeltje voor een heerlijke maaltijd met een kopje koffie/thee als afsluiting. In verband met de boodschappen, ook van tevoren opgeven bij Nel (06 – 120 971 90). De kosten voor het eten bedragen € 4,-, dit is een vrijwillige bijdrage. Kun je dit niet betalen, dan ben je ook van harte welkom!

We hopen elkaar weer snel van dichtbij te kunnen zien.

Free Format

Vorig jaar heb ik (Jan) de ‘Oriëntatiecursus’ gegeven, ‘Geloven & Dopen’. Beide groepen hebben mij gevraagd om in het nieuwe jaar af en toe samen te komen. Ik heb dit idee opgepakt en avonden gepland. Naar een idee uit de groep noem ik het ‘Free Format’.

Waar gaat dat over?
In de achterliggende tijd heb ik een aantal onderwerpen gekregen waar we het met elkaar over kunnen hebben. De onderwerpen hebben te maken met zingeving, ons leven, God en geloven. Gewoon alles wat je bezighoudt en waar je de Bijbel tegenaan wil leggen. De uitkomst staat niet bij voorbaat vast, het is een open gesprek waarin we elkaar ontmoeten, koffie- en theedrinken, muziek luisteren, enzovoort.

Betrokkenheid
De avonden vragen een grote betrokkenheid van jou, we activeren elkaar en verwachten elkaars inbreng. Dat betekent ook dat iedereen iets meeneemt en voorbereidt. De eerste avond nog niet zoveel, de avonden daarna heeft iedereen een kleine of grote inbreng. Jouw ideeën voor onderwerpen (en invulling) van de avonden zijn hartstikke welkom. Tell it!

Zin om de uitdaging aan te gaan?

  • Meld je aan voor zondag 6 februari bij Jan: evangelist@debrughuizen.nl of bel/app/SMS 06 – 579 928 29.
  • Free Format wordt gehouden in de Vituskerk en op: dinsdag 8 februari – donderdag 17 maart – donderdag 14 april – maandag 16 mei.
  • Inloop 19:45 uur, start 20:00 uur, afronden tussen 21:30 en 21:45 uur.

Zodra er 6 definitieve aanmeldingen zijn, gaan de avonden door. De eerste 5 aanmeldingen zijn al binnen, leuk!

Samen de Bijbel ontdekken

Samen de Bijbel ontdekken is weer gestart. Het is een prachtige manier om zonder bijbelkennis de Bijbel te lezen. Nog niet eerder meegedaan? Voel je welkom! Gemiddeld doen er per avond ruim 20 personen mee. Zin om ook mee te doen? Klik hier om te mailen of app/sms 06 – 579 928 29. Meer info: klik hier

Lees je de Bijbel in een andere dan Nederlandse taal. Geen probleem, ook jij kan gewoon meedoen.