Wat is de Brug ons waard? – stijgende cijfers!

Het lijkt wel of we van persconferentie naar persconferentie leven tegenwoordig. Nu ik dit stukje aan het schrijven ben, is het dinsdag en vanavond staat er weer één gepland. En net zoals alle voorgaande keren zijn de meeste aankondigingen vooraf al gelekt. Of dat bewust is weet ik niet maar het helpt natuurlijk wel om zo de verwachtingen te temperen. Want bij de besmettingen worden stijgende in plaats van dalende cijfers gerapporteerd en dan kun je wel op je klompen aanvoelen dat er weinig tot geen versoepelingen zullen worden aangekondigd.

Het is trouwens niet altijd zo dat stijgende cijfers slecht nieuws zijn maar dan maakt het natuurlijk wel uit waar je het over hebt! In het geval van de inkomsten van De Brug zijn er namelijk ook stijgende cijfers en dat is prachtig nieuws!

Met grote dankbaarheid voor de bijdrage van iedereen kun je hieronder zien dat er in de maand november bijna € 1.900.- ontvangen is. Na een bevlogen pleidooi van Dick Vos voor de collectes ter bestrijding van de stookkosten is er in totaal bijna € 1.000.- gegeven in de collectezak of via Givt. Werkelijk hartverwarmend! Daarnaast kwam er via de collectes voor De Brug en vrijwillige bijdrages dus nog eens bijna € 900.- binnen. We zijn God dankbaar voor deze vrijgevigheid!

Wat je in deze grafiek ook kunt zien is dat, ondanks corona, het collectedoel voor 2020 van € 9.000.- nu toch heel dichtbij komt! Dat hadden na de lockdown van maart tot en met juni niet durven hopen! Er wordt in de maand december nog een aantal keer gecollecteerd voor De Brug en misschien heeft u/ heb jij je vrijwillige bijdrage voor 2020 nog niet overgemaakt dus we zijn erg benieuwd hoe dichtbij het streefbedrag we gaan eindigen.

Geef vanuit je hart want dat is de beste manier!  Wil je weten hoe je De Brug kunt (blijven) steunen, klik dan op onderstaande link:

Als je nog vragen hebt, kun je Martijn Molenaar hiervoor aanspreken of een mail sturen naar: mjcmolenaar@gmail.com