AfterChurch

Zondag 10 september is er na de Ontmoetingsdienst AfterChurch. Het is afgestemd op jonge mensen en jonge gezinnen die min of meer regelmatig in De Brug komen.

AfterChurch duurt ongeveer een uur. In die tijd willen we elkaar wat beter leren kennen en kijken wat De Brug voor ons kan betekenen, wij voor De Brug en ook wat we voor elkaar kunnen/willen betekenen.

Aan het einde van onze ontmoeting kunnen we kijken hoe we wel/niet verder willen. Deze AfterChurch verplicht je tot niets, je bewijst ons – en ik denk ook elkaar – echt iets gaafs als je de moeite zou willen nemen een uurtje mee te denken. Super bedankt alvast!

Greetz, Nel, Aart, Henk Kooij en Jan Verkerk

O ja: geef even aan als je zondag niet aanwezig kan zijn. Zou je wel even de moeite willen nemen om de onderstaande vragen (kort) te beantwoorden en te mailen? (klik hier)

Vragen
Een paar vragen om alvast even over na te denken:

.1 Wat kan De Brug voor jou/jullie betekenen? / Wat betekent De Brug voor jou/jullie?
.2 Hoe kunnen we jongen mensen/gezinnen meer betrekken bij elkaar en De Brug?
.3 Heb je tops en/of tips m.b.t.  De Brug?
.4 Wat beteken jij voor De Brug / Wat zou jij voor De Brug kunnen betekenen?
.5 Welke vraag/vragen/opmerking(en) heb jij?

Adresgegevens

Jouw nr staat in de laptop van Jan Verkerk opgeslagen. Wil je dat het verwijderd wordt, geef even aan, dan worden jouw gegevens gewist.

Uitnodiging

Misschien ben je pasgeleden ook al uitgenodigd voor een Connectgroep na de Ontmoetingsdienst. Dan is deze uitnodiging een doublure. Toch denken we dat deze uitnodiging past bij jou, omdat we dit keer speciaal connecten met jonge mensen en jonge gezinnen.

Stel je geen prijs (meer) op een uitnodiging voor AfterChurch, geef het even aan (klik hier) en je ontvangt geen invites meer voor AfterChurch.

AfterChurch is een initiatief van het pastorale team van De Brug.