Klim op de fiets voor De Brug

De sponsortocht Toer voor het Goede Doel van de IZB, wordt dit jaar op zaterdag 3 juni gereden. Een groep wielrenners staat voor de uitdaging 150 kilometer weg te trappen, waarbij ze onderweg kennismaken met het pionierswerk in diverse plaatsen.

De aftrap van de toer is bij ons in Huizen. Vanuit De Brug gaan de wielrenners naar pioniersproject ‘Huis voor de Ziel’ in de Noorderkerk in hartje Amsterdam. Hiervandaan gaat het naar Lelystad. In deze plaats bezoeken de renners pioniersplek Zuiderlicht in de Zuiderzeewijk. En dan naar de finish in De Brug, waar we samen een vorkje prikken.

‘De tocht brengt het pionierswerk onder de aandacht, de deelnemers zien wat er gebeurt, ze hebben onderweg goeie gesprekken én het levert financiële ondersteuning op’, vertelt dominee/wielrenner Jan Holtslag. Hij organiseert de toer samen met IZB’ers Jan Waanders (pionier in Groningen) en Michaël Boon (adjunct-directeur IZB).

Sponsoren of wielrennen

Op www.toervoorhetgoededoel.nl kan je je inschrijven door op de link ‘inschrijven’ te klikken.

Wil je een renner sponsoren? Klik op ‘deelnemers’ en vervolgens op de renner die je wil sponsoren.

Wil je als bedrijf sponsoren? Klik op ‘sponsors’.

Aanbevolen!

Wil je meer info? Bel, app of mail Loek Alta 06 – 519 852 61 (lhalta@solcon.nl) of onze evangelist Jan Verkerk: 06 – 579 928 29 (evangelist@hervormdhuizen.nl).