Livestream komende diensten

  • Op vrijdag 25 december – Eerste Kerstdag – gaan we om 10.30 uur live met de Ontmoetingsdienst. Je kan inschakelen door op deze onderstreepte link te klikken. Je komt dan gelijk in de livestream.
  • Op zondag 27 december zijn we om 10.30 uur live te volgen op: klik hier.
  • Op zondag 3 januari zijn we om 10.30 uur live te volgen op: klik hier.

Je kan alvast testen of je op de goede stream uitkomt, want de diensten staan al ingepland bij YouTube.

De komende Ontmoetingsdiensten zullen ook allemaal live te volgen zijn. Als je liever op een later tijdstip kijkt, kan dat ook. De Ontmoetingsdienst blijft gewoon op YouTube beschikbaar. Als je er niet uitkomt, vraag even een kennis van je die je kan helpen. Het is een mooi idee als we allemaal een kaars klaarzetten en die tegelijk aansteken voor het moment van stilte.

Bidden en bloemen
In de Ontmoetingsdienst denken we aan elkaar. We blijven voor elkaar bidden en als jij een gebedspunt hebt, mail (evangelist@debrughuizen.nl) of app/sms die naar Jan (06 5799 2829). Wees je ervan bewust dat het openbaar is en daarom zal ik in het bidden opletten dat ik voorzichtig ben met namen en situatie te noemen.

Heb jij een idee waar we de bloemen van De Brug naar toe zouden kunnen brengen? Stuur een mail naar aart.schaap@ziggo.nl. Je mag ook bellen/appen/sms-sen naar 06 294 634 00.

Wil jij…?
Zou het mogelijk zijn als jij iedere week een keer voor De Brug en de betrokkenen bidt? Ik bedoel: er komt zoveel op ons allemaal af of het is juist oorverdovend stil geworden bij mensen in huis. We hebben God hard nodig.