Op verhaal komen: dit houdt het in

Op verhaal komen De Brug

Omzien naar elkaar, vraag en aanbod, geven en nemen, hergebruiken
Elke 2e en 4e woensdag van de maand vindt de activiteit plaats ‘Op verhaal komen’ bij De Brug in de Vituskerk. De deuren van de Vituskerk staan om 10.00 uur open voor ontmoeting, koffie en thee, mooie gesprekken, stilte, inkeer, gezelligheid en lekker eten. Het programma ziet er als volgt uit:

Omzien naar elkaar
Ook op woensdagochtend kun je, tussen 10.00 en 12.00 uur, naar elkaar omzien. In de zaal staan 2 zgn. geef/neem-kasten. In deze kasten staan boeken, levensmiddelen en kleine huishoudelijke spullen. Kun je wat missen, leg het dan in één van de kasten. Heb je wat nodig, kom kijken of het er staat en neem het mee. Wil je iemand helpen, kom het vertellen. Heb je hulp nodig, samen proberen we een oplossing te vinden. Er is ook gelegenheid om in alle rust te praten over jouw ontoereikende materiële omstandigheden. Als je wilt zoeken we samen naar een oplossing die bij jou past. Je mag ook een mail sturen naar opaartschaap@gmail.com of bel 06 – 294 634 00.

Elkaar zien
Om 14.00 uur gaan de deuren weer open om even op verhaal te komen. Heb je behoefte om tot rust te komen, om stil te worden, wil je een kaarsje branden? In de kapel kun je tot jezelf komen. Als je je gedachten wilt delen, dan is er een luisterend oor. 

Eten bij de Brug
Vanaf 17.30 uur kun je binnenlopen bij “Eten bij De Brug”, wel eerst aanmelden bij Nel Alta (contactgegevens: zie agenda). Om 18.00 uur zitten we aan een gezellig gedekte tafel, genieten van een fantastische maaltijd en een goed gesprek. Na afloop wordt een bijdrage van € 4,00 in de kosten gevraagd. 

Met elkaar en voor elkaar, zo maken we van elke 2e en 4e woensdag een dag om op verhaal te komen. Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee.