Op verhaal komen in augustus en september

Woensdag 24 augustus, 14 en 28 september staan de deuren van de Vituskerk open en een gastvrouw/heer ontvangt je met koffie of thee. Daarna is het aan jou om aan een (of meerdere) van de volgende activiteiten mee te doen: 

Ontmoeting met:
Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je even aan de dagelijkse sleur ontsnappen en gezellig met elkaar koffie of thee drinken, een praatje maken of samen een spelletje doen. LET OP: Woensdag 14 september is er ook een creatieve activiteit!

Omzien naar elkaar:
Ook op woensdagochtend kun je, tussen 10.00 en 12.00 uur, naar elkaar omzien. Wil je iemand helpen, kom het vertellen. Heb je hulp nodig, samen proberen we een oplossing te vinden.

Elkaar zien:
Om 14.00 uur gaan de deuren weer open. Heb je behoefte om tot rust te komen, om stil te worden, wil je een kaarsje branden? In de kapel kun je tot jezelf komen. Als je je gedachten wilt delen, dan is er een luisterend oor. 

Eten bij de Brug:
Vanaf 17.30 uur kun je binnenlopen bij “Eten bij De Brug”, wel eerst aanmelden bij Nel Alta (contactgegevens: zie website of BRUGnieuws). Om 18.00 uur zitten we aan een gezellig gedekte tafel, genieten van een fantastische maaltijd en een goed gesprek. Na afloop wordt een bijdrage van € 4,00 in de kosten gevraagd. Je van harte welkom en neem gerust iemand mee.