Op Verhaal Komen vanaf 28 september

Vanaf woensdag 28 september is Op Verhaal Komen elke woensdag de gehele dag open vanaf 10.00 uur. Er is wat geschoven in tijd met bestaande onderdelen en nieuwe zijn toegevoegd. Om een idee te krijgen wat je zo allemaal kunt doen op een doordeweekse woensdag lopen we samen even door het programma heen:

10.00 – tot 12.00 uur
Op woensdagochtend kun je even aan de dagelijkse sleur ontsnappen en gezellig met elkaar koffie of theedrinken, een praatje maken of samen een spelletje doen. We hebben naast puzzels en bordspellen nu ook een sjoelbak…! LET OP: elke 2e woensdag van de maand is er een creatief programma. 

12.00 – 14.00 uur, NIEUW!
Gezellig met elkaar lunchen. Samen genieten van eenvoudige lunch en misschien wil je wel een handje helpen met de voorbereidingen… Voor de lunch wordt een bijdrage van € 2,00 gevraagd. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, loop gewoon binnen!                                                                                                         

14.00 – 17.30 uur
Op woensdagmiddag kun je even tot rust komen en/of naar elkaar omzien. Heb je behoefte om tot rust te komen, om stil te worden, wil je een kaarsje branden? In de kapel kun je tot jezelf komen. Als je je gedachten wilt delen, dan is er een luisterend oor. Wil je iemand helpen, kom het vertellen. Heb je hulp nodig, samen proberen we een oplossing te vinden.                                                                                                                          

17.30 – 20.00 uur Eten bij De Brug
Op de 2e en 4e woensdag van de maand kun je vanaf 17.30 uur binnenlopen bij “Eten bij De Brug”, wel eerst aanmelden bij Nel Alta (contactgegevens: zie website of BRUGnieuws). Vrijwillig bijdrage van € 4,00. 

17.30 – 20.00 uur
Op de 1e en 3e woensdag van de maand na werktijd even wat drinken en daarna een eenvoudige hap eten aan onze aanschuiftafel. Vrijwillige bijdrage van € 3,00. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, loop gewoon binnen!