Op verhaal komen

“Op verhaal komen” is een nieuwe activiteit van De Brug. Bestaande en nieuwe activiteiten vormen samen een dagvullend programma op de 2e en 4e woensdag van de maand. De deuren van De Brug staan open om elkaar te ontmoeten op verschillende momenten van de woensdag. Hieronder lees je de indeling op zo’n woensdag.

Ontmoeting met

Kom gezellig woensdagochtend koffie of theedrinken, een praatje maken of samen een spelletje spelen. Misschien wil je even rustig een tijdschrift lezen of kom je iets vertellen over jouw hobby. Voel je vrij om te doen wat jij wilt. Heb jij gezelschapsspellen die je niet meer gebruikt, geef ze aan De Brug. Heb jij een hobby waarover je iets wil vertellen, laat het ons weten. 

Omzien naar elkaar

Omzien naar elkaar Is een onderdeel van de Ontmoetingsdienst op zondag en ook op woensdagochtend kun je er voor elkaar zijn. Kom kijken in onze boekenkast, levensmiddelenkast en spullenkast. Kun je wat missen, kom het dan brengen. Heb je wat nodig, kom het dan halen. Wil je hulp bieden, kom het vertellen. Heb je een hulpvraag, samen proberen we een oplossing te vinden. Heb jij boeken die je niet meer leest, houdbare levensmiddelen die je kunt missen, en kleine huishoudelijke spullen die je niet meer gebruikt, geef ze aan De Brug.

Elkaar zien

Op woensdagmiddag is De Brug voor jou open om even op verhaal te komen. Heb je behoefte om tot rust te komen, om stil te worden, wil je een kaarsje branden? In de kapel kun je tot jezelf komen. Als je jouw gedachten wilt delen, spreek dan iemand van het pastorale team aan. 

Eten bij De Brug

Eten bij De Brug is een bestaande activiteit van  De Brug. Een mooi gedekte tafel, een fantastische maaltijd en een goed gesprek zijn de ingrediënten van een mooie avond. Na afloop wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd.

Start 9 februari

Met elkaar en voor elkaar, samen maken we van de woensdag een BRUGdagDe eerste woensdag is op 9 februari 2022. Zet alvast in je agenda (let op: startdatum is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen). We hopen halverwege het jaar nog twee activiteiten toe te kunnen voegen en elke woensdag open te zijn. Halverwege de week even op verhaal komen, daar hebben we elkaar bij nodig. Daarom van harte uitgenodigd en voel je zeer welkom. Voor het inleveren van spullen en eventuele vragen kun je contact opnemen met Loek Alta lhalta@solcon.nl of Aart Schaap opaartschaap@gmail.com. Wij horen graag van je.