Paasvieringen en activiteiten

Stille week

De week voor Pasen wordt ook wel ‘Stille week’ genoemd. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (11-14 april) kun je ‘Stille-week-bijeenkomsten’ bezoeken. Een half uur bezinning met lezingen uit de Bijbel, stiltemomenten, zingen en gebed. Welkom in de Nieuwe Kerk, Brede Englaan, Huizen. Aanvang 19.15 uur.

The Passion 2022

Op Witte Donderdag 14 april wordt The Passion uitgezonden. In The Passion wordt het lijdensverhaal van Jezus vertoond afgewisseld met Nederlandse popmuziek. The Passion zal op het grote scherm in de Vituskerk live worden uitgezonden. De deur is om 20:00 uur open, de uitzending zelf begint om 20:30 uur en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom jij ook?

Vesper 15 april

Op Goede Vrijdag wordt in De Brug een Vesper, een korte avonddienst, gehouden. Het thema is: ‘Mijmeren bij het kruis’. Tijdens deze Vesper luisteren we o.a. naar teksten uit de Bijbel die over het lijden van Jezus Christus gaan. Deze teksten worden afgewisseld met momenten van mijmeringen, een lied en stilte. De dienst heeft een sober karakter. De deuren van De Brug (Vituskerk) gaan open om 19.15 uur. De Vesper start om 19.45 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Iedereen is welkom!