Voor de kinderen

Hallo jongens en meisjes

Hoe gaat het met jullie? Wat hebben we elkaar lang niet gezien! We missen jullie echt heel erg! De komende weken kunnen we nog steeds niet naar de kerk… jammer he. Wat wel weer leuk is dat je thuis ook naar een verhaal van Matthijs kunt kijken. Zoek op internet naar: www.dehenkieshow.nl en dan komt ie zo maar in beeld.  

Zondag is er een mooi verhaal aan de beurt. Het gaat over een groep heel goed vrienden. Vrienden hebben veel voor elkaar over, ze helpen elkaar. Deze mannen brengen hun vriend, die niet kan lopen, naar Jezus toe. En omdat hij niet kan lopen, moeten ze hem dragen! Dat is best zwaar! Ze sjouwen hem helemaal naar het huis waar Jezus is. Ze willen dat Jezus hun vriend beter maakt, dat hij weer kan lopen. Maar ze passen er niet meer in… het huis is al te vol! Wat nu? Hoe dat verder gaat, moet je zondag maar eens bekijken.

Met het plaatje hieronder verklappen we al een beetje wat de vrienden gaan doen

En… dat is ook weer goed nieuws! Anneroos komt jullie een verwerking brengen bij het verhaal. Houd je brievenbus in de gaten! We hopen jullie snel weer in het écht te zien! 

Groetjes van Alina, Anneroos en Nel

PS – Wil je nog een tekenfilmpje over het verhaal kijken? Klik dan op deze onderstreepte regel of op het plaatje.