Ontmoetingsdienst


Wil je meer van God horen en zien? Samen met anderen concreet bezig zijn met God en geloven? Kom dan a.s. zondag (klik hier voor het thema van de dienst) naar de Ontmoetingsdienst! Dit is een korte samenkomst met zoekers en pasgelovigen:- waarin we samen zoeken naar de betekenis van het geloof voor deze tijd
– waar ruimte is voor uitleg en interactie
– waar vanwege de kleinschaligheid ruimte is voor persoonlijke ontmoeting
– waar we met elkaar bouwen aan gemeenschap
– waar we oog en hart hebben voor elkaar
Tijdens de samenkomst wordt o.a. uit de bijbel gelezen, gezongen en gebeden. We collecteren tijdens de dienst om met elkaar te delen. Niemand van de aanwezigen wordt ergens toe verplicht. Iedereen is vrij wel of niet deel te nemen aan deze onderdelen. Tijdens de dienst kun je vrij in en uit lopen.
Tijdens de bijbeluitleg is er mogelijkheid om te reageren en wil je dat er voor jou (situatie) gebeden wordt, dan kan dat aangegeven worden.
Het zingen wordt begeleid door diverse musici op verschillende instrumenten. Er is altijd een luisterlied om even bij weg te dromen, te ontspannen of om op God gericht te zijn.
De deuren gaan om 10.00 uur open voor ontmoeting, koffie/thee. De Ontmoetingsdienst start om 10.30 uur en duur plm. een uur. Na de dienst is er koffie en thee.

Bekijk de eerstvolgende samenkomst(en) met het thema en de bijbelgedeelten.

Alle samenkomsten vinden plaats in De Brug (gebouw Silo), Keucheniusstraat 36, Huizen.